Först vill vi tacka alla som besökte Purenn's monter på Vegovision mässan i Göteborg lördag 7 april. Absolut den bästa mässan vi ställt ut på. Är så glada över att ni är så många unga, gamla, familjer som oroar sig för djur och natur. Kunder kom med tomma flaskor som vi fyllde - vår senaste nyhet refill! Bra för miljön och samtidigt sparar ni - kunder pengar. Det var fullt tryck hela dagen så var trötta efter mässan, men det var värt varenda sekund.

Det var första gången vi var i Göteborg. Jag måste erkänna att första intrycket var: "Tycker om Ggb och kommer gärna på besök igen."
Måste också tacka och krama vår väninna och ghostwriter - Lindha och hennes familj, som gav oss möjlighet att bo hos dom och som underhöll vår fyraåring Emilija med båtturer och annat skoj. Vi kände oss som hemma. Ett hotellrum ger inte den känslan. Tusen, tusen tack, Lindha!
(Lindhas kommentar: Ni är hjärtligt välkomna igen och tack själva för en underbart trevlig helg).

Nu förbereder vi oss för nästa Vegovisions mässan i Umeå som är ganska snart...redan 5:e maj.

Från och med nästa vecka har boende på Ekerö möjligheten att refillfylla Purenn's naturliga tvätt- och städprodukter till ett förmånligt pris på vårt lager, som finns på Ploglandsvägen 9.
Vill också berätta att DABBA ekologiska hudvårdsprodukter är återigen på lager nästa vecka. Tjuhuuu, kan inte ens vänta för lanserar även lite nyheter!

Önskar er alla en fin onsdags kväll!

Liga på PureButik