Kära kunder!

Hoppas det nya året har börjat som planerat...;) 
Har ni några mål eller förändringar som skall uppnås under 2018? På Purebutik har vi många. Sortimentet kommer att utökas samt vi kommer vara mer aktiva på sociala medier, så välkommen med ett besök så missar ni inget. Satsar även på att vara mer lokalt tillgängliga här på Ekerö. Man måste inte åka in till centrum för att handla naturliga samt ekologiska produkter för daglig bruk.
Hemsidan uppdateras för att ge er en bättre köpupplevelse. 
Kontakta oss gärna vad just DU ha för önskemål.

Kanske har ni sett att nästan alla produkter från den ekologiska DABBA är slut i lager. Anledningen till detta är att DABBA byter produktetiketter samt utökar sortimentet så snart kommer det in nya, spännande och ekologiska ansikts-, kroppsvårdsprodukter. Förhoppningsvis finns produkter på lagret igen  i slutet januari eller i början av februari. När dom kommer, kommer informationen på sociala medier och dom nya produkterna kan lättast ses på hemsidan under fliken Nya produkter. DABBA har vi verkligen fastnat för.

Kivvi Cosmetics produkter är nästan helt slut, men några produkterna finns fortfarande kvar för dig som ännu inte köpt din favorit eller vill fynda.
Passa på för nu har vi rabatterat resterande produkter till 70%."

God fortsättning på 2018 & vi hörs snart igen!