Länge har jag letat efter en lösning och äntligen har jag hittat! Varje vinter är som en mardröm. Händerna blir torra, huden är sprucken med röda fläckar, som kan börja klia. Du undrar vad är det? ....BANANASKAL från ekologiska bananer. Bananer är rika på vitamin B6, mangan, C-vitamin, fiber, kalium, biotin och koppar. Skalet är också laddat med mycket vitaminer, mineraler och fibrer bland annat antioxidanter som förhindrar hudens för tidiga åldrandet.

Hur gör jag:

Jag gnuggar med lätta rörelser skalets insida på händerna hur ofta jag önskar under dagen och vid läggdags. Bäst är att ta mogna skal, då det är lättare att gnugga på händerna. Efter det masserar jag händerna med Strawberry Mousse Body Butter från Zoya Goes Pretty. Kanske de båda tillsammans ger den effekten så att händerna blir lena och mjuka...jag vet inte.

Och kasta inte bananaskalet! Du kan torka de och sedan använda som godsel till dina krukväxter.

Hoppas mitt tips hjälper dig att få sammetslena händer ;)

Ha det fint!

Liga på PureButik