Min ansiktsvård just nu

Som ni ser på bilden, jag behöver inte massa olika ekologiska samt naturliga ansiktsvårdsprodukter. Just nu dom är:

en milt doftande ansiktstvätt med kardborre och pepparmynta från Kivvi Cosmetics;

* floral mist - ansiktsvatten med björk från Dabba;

sheasmör med nypon från Zoya Goes Pretty. Den här är verkligen en multiprodukt. Jag använder den för att nära ögonbryn, återfukta händerna (har inte längre den kliande känsla som jag får när det är kallare ute), mot påsar under ögonen, för att stärka naglar och vårda torra hälar;

och testar just nu berikande ansiktskräm med Frankincense från Zoya Goes Pretty. Den använder jag som dag- och nattkräm. Krämen använder jag genast efter sprayat DABBA ansiktsvatten på ansiktet, då går den snabbare in i huden. Passar även som läppbalsam.:)

Ha en fortsatt fin kväll!

Liga på PureButik