Frakt inom Sverige 39 kr. Fraktfritt vid köp över 299 kr

Fraktfri  leverans till Ekerö.

Försäljning! Linpåse Förstora

Tygpåse Linne - Liten

LIN22185

Ny

Naturligt, Hållbart & Miljövänligt

En återanvändningsbar påse med dragsko i 100% obehandlat linne. Påsen är perfekt att använda när du t.e.x handlar nötter, torkad frukt eller vill förvara andra mindre saker. Även fin som presentförpackning. 

Storlek: 22 x 18,5 cm

Vikt: 21 g

Tillverkningsland: Lettland

Mer detaljer

48,30 kr

69,00 kr

-30%

Linne är en hållbart och fast naturfiber med en lång historia. Det lättskötta naturmaterialet blir mjukare och skönare med tiden, om man tar hand om den väl.

Linne vård:

Tvättas innan första användningen om den skall innehålla livsmedel.

Linne absorberar fukt mycket bra och torkar snabbt. Kan även kokas. Vi rekommenderar inte handtvätt utan maskintvätt för bästa  resultat. Temperaturen ska väljas i enlighet med produktens ytbehandling, men vi rekommenderar att du tvättar påsen i 60 ° C. Linne bör inte torktumlas eftersom torrt och skört linne är mycket svårt att stryka och förkortar tygets livslängd.

Till skillnad från bomull och andra tyger fastnar all smuts istället för att absorberas, så tyget är lättare att tvätta. Dessutom har linne förmågan att självrensas, precis som ull, eftersom fiberna inte absorberar smuts på djupet.

Kundernas Totala Betyg:
0 1 2 3 4
0/5
Totalt 0 Kund recensioner

Accept

På www.purebutik.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.       Om Cookies