Om Pu&Re Butik Stockholm HB & Purebutik.se


Webbsidan Purebutik.se drivs av Pu&Re Butik Stockholm Handelsbolag.
Säljer enbart nya och oanvända ekologiska produkter via internet till privatpersoner och företag i Sverige. Pu&Re Butik Stockholm HB etablerades 2011 och samtidigt startades Purebutik.se Pu&Re Butik Stockholm är svenska distributörer för varumärkena Kivvi Cosmetics och Purenn. Svenska officiella distributörer för Kivvi Cosmetics - 2013 och för Purenn - 2015. Varumärkernas sortiment har milda dofter och lämpar sig därför även för doftöverkänsliga personer.

Vår målsättningen är ekologiskt, naturligt och miljövänligt sortiment.
Ska lämpa sig för veganer, doftöverkänsliga, astmatiker och allergiker.
Inte vara djurtestade och ej innehålla animaliska ingredienser.
Vara rättvisemärkta, biologiskt nedbrytbara med återvinningsbart material.
Produkterna skall vara trygga och giftfria både för dig och för vår natur.

Du som privatperson är välkommen att handla i vår web shop Purebutik.se

Vi levererar produkter för försäljning alternativt användning i produktion till företag inom eller med anknytning till hälso, friskvård- och livsmedelsbranschen samt företag som bedriver internetbutik som riktar sig till privatpersoner.

Ekonomiska och inköpsföreningar är också välkomna att handla utav oss.

Organisationsnummer 969757-9341
Momsregistreringsnummer SE969757934101
Innehar F-SkattsedelVilka är Pu&Re Butik Stockholm HB & Purebutik.se?


Är ett familjeföretag som ägs och drivs av Liga Gabrane och sambon Raitis Pudans. Liga och Raitis kommer från Lettland och flyttade till Ekerö 2010 efter att en period varit bosatta i Holland. Under boendeperioden i Holland egentillverkades ekologiska produkter inom hudvård. Liga och Raitis har även kunskaper och erfarenheter från egna verksamheter grossist- och detaljhandeln, data- och webbutveckling samt företagsekonomi.Välkommen som kund till oss på Pu&Re Butik Stockholm HB & Purebutik.se!


Accept

På www.purebutik.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.       Om Cookies